Ruim 35 jaar ervaring & liefde voor ons vak

Gratis proefkaartje met kortingscode 'proefdruk'

Design jouw kaartje in onze online 3D ontwerp studio

Voor 12:00 uur besteld,
morgen in huis

Het mooiste geboortekaartje voor jouw kleintje

Kleine handjes, lieve oogjes die je aankijken, zachte babyhaartjes... Nog even en het is zover; het kleine wondertje in je armen.

Wat een geluk. Het mooiste geschenk in het leven verdient het meest bijzondere kaartje.

Kies een lief, stoer, klassiek of juist een hip & trendy design en pas het kaartje aan in onze online-ontwerptool.

Toon filters

Gekleurde enveloppen

Bij de geboortekaartjes ontvang je GRATIS standaard witte enveloppen (120 grams). Bij GrafiKaart kun je ook kiezen uit verschillende kleuren enveloppen De gekleurde envelop wordt alleen in het formaat 13 x 13 cm en 14 x 14 cm geleverd en hiervoor geldt een prijstoeslag: Voor de roze, blauwe, gele, groene en rode envelop is de prijstoeslag € 0,10 per envelop voor de zwarte envelop is de prijstoeslag € 0,15 per envelop.

Papiersoorten

De verschillende papiersoorten waar de kaartjes op gedrukt kunnen worden zijn samen gebundeld in een papierwaaier. Kleuren op een beeldscherm zijn vaak anders dan als ze op papier gedrukt worden, daarom hebben we elk papiersoort bedrukt, zo krijg je al een idee van het eindresultaat. De GRATIS papierwaaier is samen met de proefdruk te bestellen. We raden aan een proefdruk bij ons te bestellen op het door u gekozen papiersoort. Zo weet je hoe je kaartje er precies uit komt te zien.

Feestelijke sluitzegels

Een extra touch aan je persoonlijke boodschap. Een verzegelde envelop met een sluitzegel, is als en cadeautje op de deurmat. Je komt onze collectie sluitzegels tegen bij het aanmaken van je opdracht. De sluitzegels kosten € 0,20 per stuk

Gemakkelijk bestellen

Als het ontwerp van het kaartje compleet is, kan de bestelling worden voltooid. Je kan bij ons GRATIS een drukproef bestellen door bij de bestelling de kortingscode “PROEFDRUK” te gebruiken. Wanneer de drukproef akkkoord is, ligt het onwerp, en het papier, bij ons klaar om afgedrukt te worden. In de bestel-pagina kan je een keuze maken uit een papiersoort en kun je eventueel sluitzegels aan je bestelling toevoegen.

Als de kleine geboren is, is de definitieve bestelling is eenvoudig via onze website door te geven. Omdat direct na de bevalling al je aandacht uit gaat naar je kindje raden wij aan de enveloppen met de sluitzegels alvast vooruit te bestellen.

Heb je na ontvangst van de drukproef nog vragen? Bel (Tel. 055 – 5 42 42 22) of mail (info@studiograficard.nl) ons dan.

Onze verzendservice

Wanneer de kleine er is wil je eigenlijk alleen nog maar knuffelen en van de kleine genieten. Laat daarom de verzending van de kaartjes aan ons over. Vanaf het moment dat jouw ontwerp klaar, zorgen wij dat het kaartje bij de ontvanger op de deurmat valt. Je maakt een Excel bestand met jouw eigen adressen en dit bestand zend je dan per e-mail naar ons toe. GrafiKaart regelt de rest!

De kosten hiervoor zijn € 0,30 per adres excl. portokosten.

Onze online ontwerp-tool

Geboortekaartjes zelf ontwerpen, GrafiKaart maakt ze!
Bij GrafiKaart kun je zelf bepalen hoe je geboortekaartje eruit komt te zien. In de web-shop kun je kiezen uit mooie, stoere, hippe illustraties en lieve afbeeldingen. Maak eerst een keuze uit jongen, meisje, tweeling, meerling of adoptie. Binnen het assortiment hebben we diverse thema’s zoals stoer, 3D, nostalgie , klassiek, lief, typografie, dieren en hout of maak een uniek kaartje met een foto van je kleine wondertje. Kies als basis een ontwerp uit de voorbeeld kaartjes en pas dan je eigen ideeën toe.