Ruim 35 jaar ervaring & liefde voor ons vak

Gratis proefkaartje met kortingscode 'proefdruk'

Design jouw kaartje in onze online 3D ontwerp studio

Voor 12:00 uur besteld,
morgen in huis

Op welk moment maak je een trouwkaart?

Een trouwkaart maken is niet altijd even makkelijk. ​​

De tijd is aangebroken, jullie zijn dolgelukkig samen en hebben besloten om dat voor eeuwig en altijd te laten merken en dit willen jullie graag vieren met de hele familie. Maar waar moet je aan denken als je een trouwkaart maakt, wat moet er in de kaart staan, in welke dresscode moeten de mensen komen en hoe laat je weten waar ze moeten zijn. Daarom heeft Grafikaart een paar stappen over waar je aan moet denken bij het maken van een trouwkaart.

Stap 1

- Wat is de stijl van het feest, misschien wil je graag dat mensen in een bepaald type kleding komen denk bijvoorbeeld aan Black Tie, Formal, Festive, Tropical etc..

Stap 2

- Geef aan welke informatie er op de kaart moet komen denk aan waar het wordt gehouden, hoe laat mensen aanwezig moeten zijn en ook hoe laat het afgelopen is.

Denk er ook bij wat jullie graag als cadeautip willen, bijvoorbeeld aan het plaatsen van een envelop met een euro teken er op (zo weten mensen gelijk wat jullie aanraden om te geven als cadeau).

Stap 3

- Denk bij het bestellen van de kaarten hoeveel mensen je uitnodigt en hoeveel kaarten je daarvoor nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan koppels, naar hun hoef je maar 1 kaart te sturen, maar ook bijvoorbeeld bij gezinnen is 1 kaart voldoende.

Stap 4

- Wees op tijd met de informatie, het is raadzaam om 8 weken van te voren de kaarten te bestellen zodat je 6 weken van te voren de uitnodigingen hebt verstuurd. "Liever op tijd dan te laat''.

Tips

- Jullie kunnen jullie kaart nog extra trendy maken door gebruik te maken van goud of zilverfolie.

- Als u het bijvoorbeeld extra persoonlijk wilt maken dan kunnen jullie een eigen foto toepassen.

Wij hopen dat je hier iets aan hebt, succes met het maken van de jullie huwelijkskaart!

Bestel je kaartje op www.grafikaart.nl en begin bijvoorbeeld hier!

Contact

Ben u na deze stappen nog steeds niet zeker wat u wilt dan willen we jullie graag bij 'Grafikaart' helpen door even om de tafel te zitten en samen op papier te bespreken wat jullie eisen zijn.