Ruim 35 jaar ervaring & liefde voor ons vak

Gratis proefkaartje met kortingscode 'proefdruk'

Design jouw kaartje in onze online 3D ontwerp studio

Voor 12:00 uur besteld,
morgen in huis

Trouwkaarten

Jullie zijn gek op elkaar, de liefde is voor altijd en dat gaan jullie bezegelen op de grote dag, Gefeliciteerd! Die perfecte jurk, lekkere hapjes, mooie ringen, en alle mensen bij elkaar van wie jullie houden. Die wil je natuurlijk op een speciale en verrassende manier uitnodigen. Maak een kaartje dat perfect bij jullie past. Romantisch, stijlvol, trendy, verrassend, hip(ster) of toch stoer? Alles is mogelijk!

Toon filters

Gekleurde enveloppen

Bij de huwelijkskaarten ontvang je GRATIS standaard witte enveloppen (120 grams). Bij GrafiKaart kun je ook kiezen uit verschillende kleuren enveloppen De gekleurde envelop wordt alleen in het formaat 13 x 13 cm en 14 x 14 cm geleverd en hiervoor geldt een prijstoeslag: Voor de roze, blauwe, gele, groene en rode envelop is de prijstoeslag € 0,10 per envelop voor de zwarte envelop is de prijstoeslag € 0,15 per envelop.

Papiersoorten

De verschillende papiersoorten waar de kaartjes op gedrukt kunnen worden zijn samen gebundeld in een papierwaaier. Kleuren op een beeldscherm zijn vaak anders dan als ze op papier gedrukt worden, daarom hebben we elk papiersoort bedrukt, zo krijg je al een idee van het eindresultaat. De GRATIS papierwaaier is samen met de proefdruk te bestellen. We raden aan een proefdruk bij ons te bestellen op het door u gekozen papiersoort. Zo weet je hoe je kaartje er precies uit komt te zien.

Feestelijke sluitzegels

Een extra touch aan je persoonlijke boodschap. Een verzegelde envelop met een sluitzegel, is als en cadeautje op de deurmat. Je komt onze collectie sluitzegels tegen bij het aanmaken van je opdracht. De sluitzegels kosten € 0,20 per stuk.

Gemakkelijk bestellen

Als het ontwerp van de kaart compleet is, kan de bestelling worden voltooid. Je kan bij ons GRATIS een drukproef bestellen door bij de bestelling de kortingscode “PROEFDRUK” te gebruiken. Wanneer de drukproef akkkoord is, ligt het onwerp en het papier, bij ons klaar om afgedrukt te worden. In de bestel-pagina kan je een keuze maken uit een papiersoort en kun je eventueel sluitzegels aan je bestelling toevoegen.

Heb je na ontvangst van de drukproef nog vragen? Bel (Tel .055 – 5 42 42 22) of mail (info@studiograficard.nl) ons dan.

Onze online ontwerp-tool

Je huwelijkkaarten zelf ontwerpen, GrafiKaart maakt ze!
Bij GrafiKaart kun je zelf bepalen hoe je trouwkaart eruit komt te zien. In de web-shop kun je kiezen uit mooie, hippe illustraties en afbeeldingen. Binnen het assortiment hebben we diverse stijlen of maak een unieke kaart met een foto. Kies als basis een ontwerp uit de voorbeeld kaartjes en pas dan je eigen ideeën toe.