Ruim 35 jaar ervaring & liefde voor ons vak

Gratis proefkaartje met kortingscode 'proefdruk'

Design jouw kaartje in onze online 3D ontwerp studio

Voor 12:00 uur besteld,
morgen in huis

Verhuiskaarten

Eindelijk een plekje voor jezelf of voor jullie samen. Trotse eigenaar van het grachtenpandje dat je al jaren op het oog hebt en de uitbreiding van het bedrijf naar een mooie en grotere locatie. Belangrijk om dit zo snel mogelijk te delen met je klanten en/of familie en vrienden.

Toon filters

Gekleurde enveloppen

Bij de verhuiskaartjes ontvang je GRATIS standaard witte enveloppen (120 grams). Bij GrafiKaart kun je ook kiezen uit verschillende kleuren enveloppen De gekleurde envelop wordt alleen in het formaat 13 x 13 cm en 14 x 14 cm geleverd en hiervoor geldt een prijstoeslag: Voor de roze, blauwe, gele, groene en rode envelop is de prijstoeslag € 0,10 per envelop voor de zwarte envelop is de prijstoeslag € 0,15 per envelop.

Papiersoorten

De verschillende papiersoorten waar de kaartjes op gedrukt kunnen worden zijn samen gebundeld in een papierwaaier. Kleuren op een beeldscherm zijn vaak anders dan als ze op papier gedrukt worden, daarom hebben we elk papiersoort bedrukt, zo krijg je al een idee van het eindresultaat. De GRATIS papierwaaier is samen met de proefdruk te bestellen. We raden aan een proefdruk bij ons te bestellen op het door u gekozen papiersoort. Zo weet je hoe je kaartje er precies uit komt te zien.

Onze online ontwerp-tool

Verhuiskaartjes zelf ontwerpen, GrafiKaart maakt ze!
Bij Studio GrafiCard kun je zelf bepalen hoe je verhuiskaartje eruit komt te zien. In de web-shop kun je kiezen uit mooie illustraties en afbeeldingen. Binnen het assortiment hebben we diverse thema’s zoals bloemen, nostalgie of hip & trendy of maak een uniek kaartje met een foto van je nieuwe onderkomen. Kies als basis een ontwerp uit de voorbeeld kaartjes en pas dan je eigen ideeën toe.